Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag?

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen over MD-Academy. Wanneer uw vraag er niet bij staat, mail ons dan via het contactformulier.

Inloggen

Om toegang te krijgen tot de cursus dient u in te loggen met een Eqube account. Indien u nog geen account heeft, kunt u deze eenvoudig aanmaken via de website van MD-Academy of via: https://www.equbelogin.nl/aanmelden?referer=md-academy.

Verschijnt er geen groene startknop van de cursus? Controleer dan uw Eqube gegevens en vul hier het ziekenhuis in waar u werkzaam bent. Log vervolgens uit op MD-Academy en log daarna weer in. Op deze manier worden de nieuwe gegevens gesynchroniseerd.
Sommige cursussen zijn alleen beschikbaar binnen geselecteerde ziekenhuizen. MD-Academy controleert op basis van deze gegevens of uw ziekenhuis toegang heeft tot deze cursus. Heeft u hierna nog problemen met het inloggen van cursus, vul dan het contactformulier in.

U kunt de link van de cursus doorsturen. De link vindt u als u eerst op ‘Cursusoverzicht’ klikt en vervolgens de betreffende cursus selecteert. Het scherm ‘Cursus inleiding’ verschijnt, met beknopte informatie over de cursus. Als u deze link kopieert en naar de deelnemer(s) stuurt, kan direct na het inloggen de cursus worden starten.

Een overzicht van uw certificaten vindt u in het scherm ‘Cursusoverzicht’ en klik vervolgens op ‘Mijn certificaten’ onder het kopje ‘Afgeronde cursussen’.

Accreditatiepunten

Indien uw punten een maand later niet zijn bijgeschreven kunt u het contactformulier invullen met vermelding van uw naam, kwaliteitsregister en uw bijbehorende BIG- en/of lidnummer.

De behaalde accreditatiepunten worden bijgeschreven in de eerste week van de maand, nadat u de cursus hebt afgerond.

EqubeLogin

Wijziging kunt u doorvoeren in EqubeLogin via het menu onderdeel ‘Mijn gegevens’ of door hier te klikken.

U kunt uw gegevens opnieuw opvragen via het menu onderdeel ‘wachtwoord vergeten’ of door hier te klikken.