Abonneer

MD-Academy is alleen gratis toegankelijk voor zorgprofessionals die training, praktijkgerelateerde scholing en toetsing behoeven met betrekking tot zowel medische kennis als technische kennis en instructie en zijn aangewezen door de zorginstelling of de leverancier. Om toegang te verkrijgen tot de gratis e-learningen in MD-Academy dient u zichzelf te abonneren.
Een aantal nascholingen zijn geaccrediteerd door de betreffende medische beroepsverenigingen en accreditatiepunten hiervoor worden binnen 6 weken bijgeschreven in het register. Om aan het Convenant Medische Technologie te voldoen, wordt aan zowel de leverancier als het ziekenhuis doorgegeven wie de scholing succesvol heeft afgerond.

NB: Mogelijk ziet u na inloggen een aanbod van e-learningen die u interessant vindt, maar geen toegang toe heeft. Mocht u de nascholing willen volgen dan raden wij u aan om contant op te nemen met de leverancier die deze nascholing aanbiedt. Deze kan doorgeven dat u toegang tot deze cursus mag krijgen.